About me - Bart Hulst

About me


Als vader vind ik het leuk de sportwedstrijden van de kinderen te fotograferen. Dat blijft natuurlijk niet bij de wedstrijd van je eigen kinderen als de foto's er mooi uit zien, dan wordt je ook gevraagd voor andere gelegenheden en als klap op de vuurpijl het huwelijk van mijn zusje. Met andere woorden, de gelegenheid fotograaf veranderd langzaam in een hobby fotograaf en dat is te merken aan het aantal lenzen, een steeds kritischere blik en vooral ook het gewicht van de fototas.

Ik ben Bart Hulst, echtgenoot, vader van 3 kinderen, hockey en zaalhockey fan en gezonde passie voor fotografie.

Ooit nog eens een toestel gehad met een fotorolletje maar op dat moment was ik al blij dat ik 2 knoppen kon bedienen - aan/uit en afdrukken. Na de geboorte van de kinderen gestart met een Canon Powershot (lekker makkelijk zo'n kantel scherm) en vervolgens mijn eerste digitale spiegelreflex camera gekocht, de Canon 400D. Vanaf 2013 heb ik een Canon 70D en is het aantal lenzen ook langzamerhand uitgebreid.

Deze website is gekomen om mijn foto's te delen met de teams die ik fotografeer maar ook voor mijzelf, gewoon een leuke plek om mooie foto's te plaatsen en wat verhalen rondom mijn hobby, de foto's en verhalen achter de foto's.


Bart Hulst
Amersfoort
bart.hulst@gmail.com
Telefoon: +31 6 13589223


Enkele van mijn foto's zijn ook te zien op:

Website Ab Gietelink: http://www.abgietelink.nl/14-18/?Foto%27s

Fotoalbum Hockeyclub Hoevelaken: http://www.mhchfotoboek.nl

Powered by SmugMug Log In